Integritetspolicy

Här nedan följer en redogörelse för hur vi behandlar personuppgifter från besökare och kunder på vår webbplats.

Besökare på webbplatsen

Är du besökare på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som anges nedan.

Kontaktformulär och andra formulär

Använder du något våra formulär och fyller i uppgifter i formuläret samlar vi in dessa uppgifter samt din IP-adress.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar och så vidare). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Användande av uppgifter för trafikanalys

Vi använder oss av olika statistik- och analystjänster för att analysera hur webbplatsen används. En av dessa tjänster är Google Analytics. Detta är en tjänst vilken Google tillhandahåller för att analysera webbplatsdata. Det går inte att identifiera dig som unik individ när du besöker webbplatsen. Vi kan se den övergripande bilden av vad våra besökare gör på webbplatsen, vilka inlägg som läses mest och hur länge besökaren stannar hos oss.

Integritetspolicyn för Google Analytics finns i Googles policydokument.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar den data vi erhåller från besökare med Google via Google Analytics. Detta gör vi för att se hur webbplatsen fungerar, vilka inlägg som läses mest och hur våra besökare beter sig på webbplatsen.

Hur länge vi behåller dina uppgifter

Data som delas med Google Analytics (se ovan) sparas utan tidsgräns för att möjliggöra långtgående analyser av användarnas beteendemönster över tid.

Övriga uppgifter behålls så länge som behövs för att vi ska kunna fullfölja de åtaganden som åvilar oss enligt lag.